Talk about sensors, OSD systems, radios and anything else related to electronic hardware.
User avatar
User

shred

Posts

287

Joined

Fri Mar 14, 2014 11:50 am

Re: External magnetometer on quanton

by shred » Mon Jun 29, 2015 1:40 am

guilhermito wrote:Nose

I don't think this is correct, the orientation is relative to the flight controller.
no avatar
User

brat002

Posts

95

Joined

Mon Mar 02, 2015 9:12 pm

Re: External magnetometer on quanton

by brat002 » Mon Jun 29, 2015 1:25 pm

What option I have to choose if mag mounted on bottom of PCB and dot on HMC5883L located at controller nose?
Bottom 0cw?
User avatar
User

guilhermito

Posts

155

Joined

Mon Jan 13, 2014 9:16 pm

Re: External magnetometer on quanton

by guilhermito » Mon Jun 29, 2015 4:55 pm

shred wrote:
guilhermito wrote:Nose

I don't think this is correct, the orientation is relative to the flight controller.

Yeh by "nose" I meant controller nose
no avatar
User

brat002

Posts

95

Joined

Mon Mar 02, 2015 9:12 pm

Re: External magnetometer on quanton

by brat002 » Fri Jul 03, 2015 5:33 pm

And how to check for correct data from external magnetometer(which parameter in data objects will point to North and what is correct of parametervalue in this case)?
no avatar
User

brat002

Posts

95

Joined

Mon Mar 02, 2015 9:12 pm

Re: External magnetometer on quanton

by brat002 » Tue Jul 07, 2015 10:15 am

Could anybody answer this?
User avatar
User

peabody124

Posts

1339

Joined

Tue Feb 18, 2014 12:33 pm

Re: External magnetometer on quanton

by peabody124 » Tue Jul 07, 2015 1:03 pm

I normally just point it to known North, then look in the UAVObjectBrowser at the Magnetometer object. The "X" value should be fairly high positive and "Y" should be much smaller.
no avatar
User

brat002

Posts

95

Joined

Mon Mar 02, 2015 9:12 pm

Re: External magnetometer on quanton

by brat002 » Tue Jul 07, 2015 1:15 pm

Thank you.
no avatar
User

Therflub

Posts

10

Joined

Tue Mar 22, 2016 9:33 pm

Location

Russia

External magnetometer on quanton

by Therflub » Mon Apr 04, 2016 10:48 am

I paid extra so I could use my own stream and use Vibe for the automation and the DJ Seats. I finally got everything to work fine until I flip the switch over to my external stream and then it seems to play a song or two, and then stops.

I have already uninstalled and reinsalled Sam Vibe, and it got better, but it still happens.

Is there a certain setting I should use?

___
XRumer 12.0.16 + SocPlugin: Most effective application for advertisement in social networks
no avatar
User

Therflub

Posts

10

Joined

Tue Mar 22, 2016 9:33 pm

Location

Russia

External magnetometer on quanton

by Therflub » Tue Apr 05, 2016 8:04 pm

Im about to invest in an external USB2 hard drive. Does anyone have any views or recommendations on which are the best/ones to avoid?

Any advice gratefully accepted

___
XRumer 12.0.16 + SocPlugin: Modern software for SMM
no avatar
User

alexpaul

Posts

11

Joined

Thu Nov 10, 2016 3:24 am

Re: External magnetometer on quanton

by alexpaul » Wed Dec 14, 2016 8:53 am

Make sure the mag is getting power and perhaps sda may need to be swapped for scl. I used uart3 but would not expect any different behavior on uart1.
Previous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB ® | phpBB3 Style by KomiDesign
cron