Chat about quadcopters, tricopters, hexacopters or your decacopter.

Autotune memory problem

no avatar
User

Muskoka

Posts

5

Joined

Thu Feb 04, 2016 3:24 am

Autotune memory problem

by Muskoka » Thu Feb 04, 2016 1:35 pm

Hi guys, new to Tau Labs. I've successfully flashed the latest release onto my 250 quad that has a CC3D on it. I'm trying to use the Autotune feature but keep getting a memory error. What do I need to do to get around this issue and run Autotune?

Here's the error message...

memory error.jpg
memory error.jpg (33.61 KiB) Viewed 1049 times


Here's admin state if it helps?

admin state.jpg
admin state.jpg (79.04 KiB) Viewed 1040 times
no avatar
User

Muskoka

Posts

5

Joined

Thu Feb 04, 2016 3:24 am

Re: Autotune memory problem

by Muskoka » Thu Feb 04, 2016 2:12 pm

Ok, was able to get memory warning to a yellow state by disabling the receiver port, I'm using a Dsm sat directly connected, nothing in receiver port. Hope it's ok to proceed.
no avatar
User

Muskoka

Posts

5

Joined

Thu Feb 04, 2016 3:24 am

Re: Autotune memory problem

by Muskoka » Thu Feb 04, 2016 2:44 pm

Autotune ran fine, need to tweak a bit, but all seems fine.
no avatar
User

Muskoka

Posts

5

Joined

Thu Feb 04, 2016 3:24 am

Re: Autotune memory problem

by Muskoka » Thu Feb 04, 2016 7:51 pm

First flights with Tau, still a wee bit of tweaking yet, but for the first couple of batts it's great.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB ® | phpBB3 Style by KomiDesign
cron